Директор підприємства Дніпропетровщини бере участь у Конгресі

6 липня 2021 року у місті Чорноморську Одеської області почав свою роботу тринадцятий Міжнародний конгрес і Технічніа виставка «ЕТЕВК-2021»
Під час роботи Конгресу на професійному рівні проводиться аналіз та обговорені найактуальніших проблеми у сфері житлово-комунального господарства, пов’язані із змінами у Закони України «Про житлово-комунальні послуги» та «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», практичні питання взаємодії з АМКУ, а також перспективи прийняття нового ДсанПіН. Крім того, зосереджена увага і на екологічних проблемах, а саме на технології обробки стічних вод і утилізації осадів та можливості використання місцевих правил приймання стічних вод.
Також розглядаются не менш важливі питання енергозбереження, розвитку сучасних технологій, матеріалів, реагентів, обладнання, отримання коштів міжнародних фінансових організацій та інше. Одночасно з Конгресом працює Технічна виставка, де представлені новітні технічні досягнення у водному секторі. До участі у ЕТЕВК-2021 запрошені народні депутати України, фахівці Міністерства розвитку громад та територій, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, керівники підприємств водопровідно-каналізаційного господарства України, органів місцевого самоврядування, партнерських асоціацій, бізнесу та науки.
Від Дніпропетровщин участь в роботі Конгресу бере Неопрятний Віталій Олександрович, Генеральний директор комунального підприємства Дніпропетровської обласної ради «Аульский водовід», член ради Української асоціації підприємств водопровідно-каналізаційного господарства «Укрводоканалекологія» (Асоціація водоканалів України).
Підсумки Конгрес підведе в отстанній день своєї роботи 9 липня 2021 року.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *