В центральном парке Каменского опровергают домыслы о «черной кассе»

Об этом говорится в официальном заявлении дирекции парка.
Приводим текст заявления полностью.
«19 липня 2021 року на веб-сторінках видань «Событие» і «Наш репортер» було оприлюднено статтю під назвою «В Центральном парке Каменского работает черная касса». Автори публікації звинуватили КП «Парки Кам’янського» у відсутності обліку коштів, в результаті чого бюджет комунального підприємства недоотримує фінансові надходження.
Адміністрація КП «Парки Кам’янського» офіційно заявляє про те, що викладена в публікації інформація не відповідає дійсності, є маніпулятивною та такою, що паплюжить репутацію підприємства.
Фінансово-господарська діяльність КП «Парки Кам’янського» є повністю облікованою, прозорою та такою, що повністю відповідає чинному законодавству. Водночас інформуємо, що на території Центрального парку Кам’янського ведуть свою діяльність приватні особи-підприємці, що є власниками атракціонів. Така діяльність є самостійною та здійснюється на підставі договорів, укладених з адміністрацією парку.
Робота ФОПів дає можливість урізноманітнити парк атракціонів за рахунок технічного ресурсу підприємців та поповнити бюджет КП «Парки Кам’янського». Усі атракціони, включаючи ті, що належать приватним підприємцям, мають необхідні дозвільні документи для здійснення обслуговування відвідувачів парку. Наведені факти беззаперечно стоять на боці інтересів громади м. Кам’янське.
Окремо наголошуємо, що жодних письмових або усних запитів від редакцій видань «Событие» і «Наш репортер» щодо отримання роз’яснень та коментарів відносно фінансового обліку за користування атракціонами до адміністрації КП «Парки Кам’янського» не надходило.  Прикро, що окремі видання надають перевагу маніпулятивному очорненню діяльності комунального підприємства замість об’єктивного різностороннього розгляду проблемного питання.
Підкреслюємо, що адміністрація КП «Парки Кам’янського» є відкритою для спілкування із засобами масової інформації і готова надати необхідні коментарі з приводу діяльності підприємства за виключенням даних, що є конфіденційною інформацією».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *