Кам’янське продовжує співпрацю з Українським фондом соціальних інвестицій

Українським фондом соціальних інвестицій впроваджується Проєкт «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. Покращення первинної медицини у сільській місцевості (УФСІ VIІ)», який фінансується Урядом Федеративної Республіки Німеччина через Німецький банк розвитку.

У 2020 році в рамках зазначеного проєкту в місті Кам’янське обрано субпроєкт «Покращення умов надання первинної медичної допомоги у амбулаторії ЗПСМ №5 ЦПМСД, м. Кам’янське, Дніпропетровської області/ KfW».

Проєктом передбачено перепланування приміщень за призначенням амбулаторії та відповідно до чинних нормативних документів, заміна інженерних мереж водопроводу та каналізації, часткова заміна віконних та дверних блоків на енергозберігаючі, опорядження внутрішніх стін, підлог і стель сучасними матеріалами.

Наразі УФСІ розроблено проєктно-кошторисну документацію за робочим проєктом «Капітальний ремонт у амбулаторії ЗПСМ №5 ЦПМСД №1, за адресою: бульвар Будівельників, 23, м. Кам’янське Дніпропетровська область» та отримано експертний звіт.

22 липня за дорученням міського голови Андрія Білоусова першим заступником міського голови Олександром Чернишовим було підписано Рамкову угоду з УФСІ по впровадженню даного субпроєкту, у відповідності з якою фонд забезпечує фінансування у розмірі понад 11,3 млн грн.

За рахунок коштів міського бюджету передбачено фінансування витрат на оплату спожитих комунальних послуг, придбання медичного обладнання, меблів довгострокового користування, заміну магістральних труб теплопостачання. Сума співфінансування з міського бюджету становить 1,126 млн.грн.

В рамках співпраці з Українським фондом соціальних інвестицій
у 2019 році за рахунок гранту Уряду Німеччини (9 млн.євро) в місті вже впроваджено 2 мікропроекти: реконструкція гуртожитку по просп.Конституції під соціальне житло та капітальний ремонт
КЗ “Середня загальноосвітня школа №42» 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *