У Кам’янському розпочав роботу Центр масової вакцинації від COVID-19

Сьогодні, 23 липня, у Кам’янському розпочав роботу Центр масової вакцинації від COVID-19.

Не зважаючи на те, що це перший день роботи центру, охочих зробити щеплення виявилось досить багато. Як зазначив директор Центру первинної медико-санітарної допомоги №3 Сергій Задоя, така кількість бажаючих вакцинуватися від самого ранку стала неочікуваною, але разом з тим активність кам’янчан приємно здивувала. Саме тому задля оперативної роботи центру одразу було збільшено кількість медичних працівників, які проводять попереднє опитування.

Наразі вакцинація проводиться вакциною Comirnaty (Pfizer/ Biotech). Після заповнення відповідної анкети бажаючих вакцинуватися оглядає присутній у центрі лікар.

 

Після вакцинації дані людини будуть внесені в електронну систему охорони здоров’я, а отримати відповідний сертифікат можна буде вже в сімейного лікаря.

Центр працюватиме щоденно, в тому числі й у вихідні дні,  за адресою: просп. Свободи, буд. 36 (територіальний центр соціального обслуговування Заводського району) з 8.00 до 15.00. Бажаючим вакцинуватися при собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код та захисну маску.

Телефон для довідок: 068-481-34-87.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *