День працівників торгівлі

25 липня День працівників торгівлі —це професійне свято працівників торгівлі України, яке святкується щорічно з 1995 року в останню неділю липня, яке запроваджене Президентом України Л.Кучмою Указом від від 05 червня 1995 року за №427/95. Цей сектор економіки відіграє важливу роль у формуванні нового економічного ладу, розвитку демократії та громадянського суспільства.

Життя будь-якої повноцінної держави не можливо уявити без хороших і розвинених торгових відносин. Професія «продавець» одна з найбільш поширених і повсюдно затребуваних професій у світі.

Щоденно десятки мільйонів громадян користуються послугами працівниками торгівлі, якість яких постійно підвищується. Запроваджуються прогресивні технології організації торгівлі, розширюється асортимент, що наближує нашу країну до європейських та міжнародних стандартів.

Зусиллями працівників торгівлі активно наповнюється державний бюджет. Більше ніж 3,5 мільйонів українців зайняті в торгівлі.

День працівників торгівлі – це свято енергійних, сміливих, наполегливих людей, які не побоялися розпочати свою справу. Працівники торгівлі – люди, які не лише створюють робочі місця, а й допомагають розвиватися своєму місту і створюють та запроваджують нові ідеї та проекти.

Департамент муніципальних послуг та регуляторної політики Кам’янської міської ради вітає працівників торгівлі м.Кам’янського з професійним святом та бажає процвітання в бізнесі!

Переконані, що ви й надалі удосконалюватимете свою роботу, будете розбудовувати торговельну інфраструктуру і підтримувати національного товаровиробника, сприятимете зростанню життєвого рівня населення, сталому розвитку української економіки.

 

Директор департаменту

муніципальних послуг

та регуляторної політики

Кам’янської міської ради                                                      Марина ГУРСЬКА

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *