Ахметов обещает каменчанам…

После вчерашней покупки Днепровского меткомбината пресс-служба предприятия распространила пресс-релиз, в котором, кроме прочего, говорится о перспективах ДМК.
«Купівля виробничого комплексу ДМК дасть змогу Метінвесту розширити продуктову лінійку, замістивши виробництво квадратної заготівки, сортаменту катанки, арматури і фасонного прокату, які раніше виробляло підприємство, що розташоване на непідконтрольній Україні території, а також забезпечити квадратною заготівкою болгарське підприємство Групи Promet Steel. ДМК – один із найбільших покупців залізної руди і коксу у Групи в Україні, що дає Метінвесту додаткову перевагу на всьому виробничому ланцюжку», – подчеркивается в пресс-релизе.
При этом в пресс-релизе ни слова не сказано о социальных гарантиях работникам и о судьбе объектов соцкультбыта, которые все еще числились за комбинатом: детском лагере «Лесная Сказка», турбазах и базе отдыха «Металлург» в Старом селе. Нет там и упоминаний об экологических мероприятиях, которые планируются (или не планируются) у Ахметова.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *