У Кам’янському пройшов фестиваль водних видів спорту

23 липня у Камянському за підтримки міського голови Андрія Білоусова відбувся фестиваль з водних видів спорту «KamianskeWaterFest». Організатором заходу виступило управління молоді та спорту міської ради.

На міському пляжі спортсмени, переможці чемпіонатів області, України  провели в межах фестивалю видовищний парад на спортивних човнах, байдарках і каное.

Для гостей підготували різноманітні розваги на воді та березі Дніпра. Діти і дорослі брали участь в естафетахз плавання серед молоді та дорослих, у спортивних естафетах на березі річки Дніпра, а ще діти та молодь міста провели змагання з пляжного волейболу та слизького футболу. Працювали безкоштовно атракціони (водні мотоцикли, банани, таблетка) та на радість дітям та дорослим на при кінці заходу відбулося пінне шоу.

Начальник управління молоді та спорту міської ради особисто взяв участь у заході, а по закінченню змагань вручив нагороди та призи переможцям пляжних змагань.

«Ми робимо все можливе для того, щоб популяризувати спорт і здоровий спосіб життя. Сьогодні для кам’янчан підготували цілий спектр розваг на воді та на суші, тому кожен знайде для себе цікаве заняття. Наше місто розташоване на березі річки Дніпро, що дає можливість відпочивати і добре проводити час, але також накладає відповідальність – вміти плавати. Для цього вже не один рік у Кам’янському працює спеціальна програма з навчання плаванню учнів молодших класів. Я закликаю всіх кам’янчан займатися спортом, а міська влада буде всіляко підтримувати та створювати для цього всі необхідні умови», – сказав Едуард Коряк.

Місце проведення і формат заходу учасники заходу «KamianskeWaterFest»  оцінили на «відмінно».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *