Рішення Виконавчого комітету Кам’янської міської ради

Камянська міська рада
Виконавчий комітет
Рішення

 

Про встановлення тарифу
на теплову енергію, що виробляється
на установках з використанням
альтернативних джерел енергії,
Товариству з обмеженою відповідальністю
«ТРЕЙД ІНВЕСТ ХОЛДИНГ»

 

З метою встановлення тарифу на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, Товариству з обмеженою відповідальністю «ТРЕЙД ІНВЕСТ ХОЛДИНГ», ураховуючи звернення Товариства з обмеженою відповідальністю «ТРЕЙД ІНВЕСТ ХОЛДИНГ» (вх. від 11.05.2021 №10-17/135), відповідно до законів України «Про теплопостачання», «Про житлово-комунальні послуги», постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 22.03.2017 №308 «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності у сфері теплопостачання» (зі змінами) та Кабінету Міністрів України від 06.09.2017 №679 «Про затвердження Порядку розрахунку середньозважених тарифів на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб населення, установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, її транспортування та постачання» (зі змінами), керуючись підпунктом 2 п.«а» ст.28, ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Установити Товариству з обмеженою відповідальністю «ТРЕЙД ІНВЕСТ ХОЛДИНГ» тариф на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, на рівні 90 відсотків середньозваженого тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, затвердженого Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України 25 березня 2021 року, для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, згідно з додатком.
  2. Увести в дію тариф на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, Товариству з обмеженою відповідальністю «ТРЕЙД ІНВЕСТ ХОЛДИНГ» з дня набрання чинності цього рішення.
  3. Рекомендувати Товариству з обмеженою відповідальністю «ТРЕЙД ІНВЕСТ ХОЛДИНГ» повідомити споживачів про встановлення тарифу на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, у строк, що не перевищує 15 днів з дати введення його у дію, з посиланням на це рішення.
  4. Департаменту економічного розвитку міської ради оприлюднити це рішення в міських засобах масової інформації.
  5. Це рішення набирає чинності з дня, наступного за днем його оприлюднення в газеті «Любиме місто ДЗ».
  6. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету міської ради від 27.05.2020 №222 «Про встановлення тарифу на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, товариству з обмеженою відповідальністю «ТРЕЙД ІНВЕСТ ХОЛДИНГ» з моменту введення в дію тарифу на теплову енергію, встановленого цим рішенням.
  7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Чернишова О.А.

 

Заступник міського голови

з питань діяльності виконавчих

органів міської ради, керуючий

справами виконавчого

комітету міської ради                                              

Світлана КОЛІСНІЧЕНКО

 

 

Додаток

до рішення виконавчого комітету міської ради

від 21.07.2021527

 

Тариф
на теплову енергію, що виробляється
на установках з використанням альтернативних джерел енергії
Товариства з обмеженою відповідальністю
«ТРЕЙД ІНВЕСТ ХОЛДИНГ»

 

 

Категорія споживачів Вид послуги Од. вим. Тариф
Бюджетні установи Виробництво теплової енергії грн за 1 Гкал 1356,84
Транспортування теплової енергії грн за 1 Гкал 259,04
Постачання теплової енергії грн за 1 Гкал 22,55
Тариф на теплову енергію (без ПДВ) грн за 1 Гкал 1638,43
Тариф на теплову енергію (з ПДВ) грн за 1 Гкал 1966,12

 

 

 

 

Заступник міського голови

з питань діяльності виконавчих

органів міської ради, керуючий

справами виконавчого

комітету міської ради                                                 

Світлана КОЛІСНІЧЕНКО

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *