До уваги батьків дітей з ураженням опорно-рухового апарату та центральної нервової системи

У серпні в Державній реабілітаційній установі «Всеукраїнський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю» Міністерства соціальної політики України, яка розташована в селі Лютіж, Київської області відкривається дитяче реабілітаційне відділення. Про це повідомили в департаменті соціальної політики міської ради.

Дитяче реабілітаційне відділення оснащене сучасним реабілітаційним обладнанням, роботизованим комплексом для локомоторної терапії дітей. Це обладнання дозволить забезпечити проведення на рівні міжнародних стандартів ефективної реабілітації для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату та центральної нервової системи.

Державна реабілітаційна установа «Всеукраїнський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю» запрошує безкоштовно на комплексну реабілітацію дітей з інвалідністю віком від 3-х років.

Для отримання дітьми з інвалідністю послуг із комплексної реабілітації один з батьків або законний представник дитини має подати до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення за зареєстрованим місцем проживання наступні документи:

– заяву про надання послуг із комплексної реабілітації (абілітації);
– індивідуальну програму реабілітації, видану медико-соціальною експертною комісією, лікарсько-консультативною комісією лікувально-профілактичного закладу;
– виписку з медичної карти амбулаторного (стаціонарного) хворого (форма № 027/о);
– свідоцтво про народження дитини або паспорт громадянина України, що посвідчує особу дитини;
– паспорт громадянина України, що посвідчує особу одного з батьків дитини або її законного представника;
– документ, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків дитини, одного з батьків або її законного представника;
– документ, який підтверджує статус дитини сироти/дитини, позбавленої батьківського піклування (для дитини сироти/дитини, позбавленої батьківського піклування).

Для отримання більш детальної інформації з питання отримання послуг із комплексної реабілітації необхідно звернутися до районних управлінь соціального захисту населення департаменту соціальної політики Кам’янської міської ради:

Дніпровське управління соціального захисту населення, просп. Перемоги, 45. Телефон відділу соціальних гарантій – 068-697-72-86, 55-42-39;

Заводське управління соціального захисту населення, просп. Свободи, 2/1. Телефон відділу соціальних гарантій – 55-42-31;

Південне управління соціального захисту населення, вул. Затишна, 3. Телефон відділу соціальних гарантій – 56-07-39.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *