На Среднеднепровской ГЭС опровергают причастность к загрязнению Каменского

На днях мы сообщали, что в Каменском пресекли вывоз строительного мусора прямо в жилой сектор Днепростроя, причем мусор был вывезен со Среднеднепровской (бывшей Днепродзержинской) ГЭС.  На ГЭС опровергают свою причастность к этой истории, отметил директор предприятия Вадим Медьеши (на фото). 

«Середньодніпровська ГЕС в Кам’янському не винна в засміченні приватного сектору, зафіксованому поліцією 11 серпня. Про це заявив Вадим Медьєши, директор підприємства.

Інцидент з засміченням стався 11 серпня. Вантажівки скидали рештки подрібненого бетону на території приватного сектору в районі Дніпробуду, між садибами місцевих мешканців.

Як повідомила прес-служба ГО «Чисте повітря України», спільними діями поліцейських та представників самоврядування спроба продовжувати висипати будівельне сміття на землю була попереджена. Забрудникам довкілля загрожує адміністративна відповідальність.

Як повідомлялось, до засмічення причетна Середньодніпровська ГЕС – це. мовляв, сміття після ремонту на її території.
ГЕС не має відношення до того, що водії вантажівок висипали десь завантажене в них будівельне сміття, наголосив В. Медьєши. Підприємство уклало угоду з підрядником на вивезення й утилізацію будівельного сміття. Підрядник уклав угоду з транспортним підприємством, яке взялось вивезти сміття на Кам’янський полігон для сміття… Принаймні, Середньодніпровська ГЕС свої умови щодо вивезення відходів виконала, акцентував директор.

Хто з підрядників чи субпідрядників винен у забрудненні довкілля будівельними відходами – розбиратиметься поліція», – говорится в сообщении руководства Среднеднепровской ГЭС.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *