Дорогі кам`янчани!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди головного державного свята – Дня Незалежності України.

Сьогодні ми всі відзначаємо 30-ту річницю незалежності України. Український народ пройшов багатовіковий шлях боротьби за право жити у вільній та самостійній країні, поступово створюючи себе як сильну націю, відстоюючи свої права та інтереси.
Так, наша держава пройшла нелегкий шлях становлення й ниніборонить свою територіальну цілісність у війні на сході країни. Але звитяга попередніх поколінь є найкращим взірцем любові до своєї Батьківщини танадихає на перемогу у сьогоденні. Низький уклін та шана всім, хто колись боровся за вільну Україну та наразі відстоює нашу незалежність, змінивши мирне життя на жахіття військових дій.
Шановні кам’янчани! У серпні 1991 рокуукраїнський народ здобув власну державу, взявши на себе відповідальність за своє майбутнє. Дякую усім, хто долучається до розбудови України, збагачує традиції нашого народу, збільшує здобутки в економіці, культурі, спорті, науці та інших сферах життя. Ми живемо в прекрасній країні, і лише в наших силах зробити так, аби прийдешні покоління українців, наші діти й онуки,були щасливими,живучи на рідній землі, примножуючи здобуткидержави та здійснюючи власні мрії.
Зичу Українській державі миру й процвітання на довгі роки, кожній родині злагоди, добробуту та щастя!
Зі святом! З Днем Незалежності України!

З повагою, міський голова Андрій Білоусов.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *