Дорогі діти! Шановні педагоги та батьки!

Щиро вітаю вас із Днем знань та початком нового навчального року! 

Шкільні роки – це, без сумніву, найяскравіший, найнезабутніший період у житті кожної людини. І разом з тим – найвідповідальніший, оскількигарна освіта та освіченість завжди залишатиметься основою для успішної кар’єри і повноцінного, гідного життя.
Сьогодні вперше переступлять поріг школи понад дві з половиною тисячі маленьких кам’янчан, а загалом навчальні заклади міста радо відкриють свої двері для понад двадцяти п’яти тисяч здобувачів освіти.
Щиро бажаю кожній дитині натхнення в навчанні, яскравих вражень й позитивних емоцій, гарних та надійних друзів. Ми, дорослі, пишаємося кожним з вас і віримо, що ви зможете досягти всього про, що мрієте.
Цьогоріч в трьох освітніх закладах ми запроваджуємо пілотний проєкт громадського бюджету участі «Бюджет участі. Діти», який в разі його успішної реалізації в подальшому буде запроваджений в усіх навчальних закладах. Шкільний громадський бюджет є інновацією, яка надасть дітям змогу, використовуючи інструмент громадської участі, впливати на вирішення питань, які їх стосуються безпосередньо. Тож, дорогі дітлахи, мрійте, навчайтесь та дійте, допомагаючи нам дорослим розвивати рідне місто та будувати сильну державу.
У цей святковий день висловлюю особливу подяку педагогам за мудрість і професіоналізм, за те, що навчаєте та відкриваєте для дітей новий світ можливостей.Достатку й впевненості вам у завтрашньому дні. Нехай ваші учні радують своїми успіхами.
Батькам зичу завжди пишатися своїми дітьми. Адже кожне їхнє досягнення – це найбільша ваша перемога!
Успішного і плідного навчального року всім вам, дорогі друзі!
Зі святом!

З повагою, міський голова Андрій Білоусов.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *