У Залізному Порту кам’янські волейболістки показали гідну гру

22-27 серпня в Залізному Порту (Херсонська область) на площадках бази відпочинку «Кристал» пройшов Всеукраїнський турнір з волейболу «Чорноморська чайка» серед 2005-2006 р.н. і  2008-2009 р.н.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту міської ради.

Наше місто представили дві команди дитячо-юнацької спортивної школи №2. Серед учасників були дві команди спортивного інтернату (Харків і Дніпро), два спортивних ліцею (Запорізький та Білоцерківський) та команди міст Суми, Запоріжжя, Полтава, Харків та інші.

У старшій віковій категорії (2005-2006 р.н.)  грало вісім команд. Наша команда посіла IV місце, але у всіх команд наші спортсмени отримали по одній перемозі у кожній партії. У молодшій віковій категорії (2008-2009 р.н.) грало 12 команд. Наша команда була на 2 роки молодше. По ходу змагань наші вихованці отримали перемогу у трьох іграх та посіли V місце. Це дуже гарний результат, враховуючи різницю у віці.

Тренер-викладач з волейболу Віталій Серьогін та спортсмени   дитячо-юнацької спортивної школи №2 висловлюють подяку депутату міської ради Костянтину Саусь за допомогу в організації поїздки та активного відпочинку для дітей Кам’янського.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *