Центр надання адміністративних послуг м.Кам’янського інформує

24.07.2021 набули чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо планування використання земель» та постанова Кабінету Міністрів України від 21.04.2021 №393 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» (далі – Постанова).

Постановою виключено адміністративну послугу «Видача відомостей з документації із землеустрою, що включена до Державного фонду документації» з Переліку адміністративних послуг, що надаються Держгеокадастром та його територіальними органами на безоплатній основі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів

України від 1 серпня 2011 р. №835, та Переліку адміністративних послуг органів виконавчої влади, які надаються через центр надання адміністративних послуг, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 р. №523-р.

Ураховуючи викладене вище, в Центрі надання адміністративних послуг м.Кам’янського припинено прийом заяв на надання адміністративної послуги «Видача відомостей з документації із землеустрою, що включена до Державного фонду документації».

Відомості з документації із землеустрою, що включені до Державного фонду документації надаються у територіальних органах Держгеокадастру
у порядку, визначеному Законом України «Про доступ до публічної інформації», органам державної влади, органам місцевого самоврядування, юридичним та фізичним особам за запитом на інформацію у письмовій або електронній формі згідно з Додатком 3 до Положення про Державний фонд документації із землеустрою, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 р. № 393 протягом 5 робочих днів з дня отримання такого запиту.

 

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *