Categories: Економіка

ДМК снизил объемы производства

Днепровский металлургический комбинат (ДМК, Каменское Днепропетровской обл.), входящий в группу “Метинвест”, в январе-августе текущего года снизил выпуск общего проката, по оперативным данным, на 1,5% по сравнению с аналогичным периодом прошлого года – 1,72 млн тонн. 
Как сообщил агентству “Интерфакс-Украина” представитель предприятия, за этот период ДМК снизил выплавку стали на 1,14%, до 1,74 млн тонн, но нарастил чугуна – на 1,6%, до 1,64 млн тонн. В августе произведено около 200 тыс. тонн общего проката, 205 тыс. тонн стали, выплавлено около 185 тыс. тонн чугуна.
Как сообщалось, ДМК в 2020 году увеличил выпуск общего проката на 13,3% по сравнению с предыдущим годом – до 2,54 млн тонн, стали на 15,2% – до 2,56 млн тонн, чугуна – на 19,2%, до 2,36 млн тонн, агломерата – 40,2%, до 4,06 млн тонн.
Горно-металлургическая группа “Метинвест” через ЧАО “Днепровский коксохимический завод” (ДКХЗ) приобрела целостный имущественный комплекс (ЦИК) ПАО “ДМК” за 9,17 млрд грн (около $340 млн). Аукцион состоялся в рамках дела о банкротстве ДМК.
ДМК специализируется на производстве чугуна, стали, проката и товаров народного потребления. Предприятие ранее контролировала корпорация “ИСД”.

Олена

Recent Posts

У Дніпрі засудили блогера, який знімав на відео вручення повісток на вулиці

Жовтневий районний суд Дніпра призначив умовний термін українцю, який знімав на телефон роботу працівників ТЦК,…

54 хв. ago

Жителів Дніпропетровщини попереджають про пожежну небезпеку і заморозки

Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: 5-6 травня на території області очікується надзвичайна (V класу)…

2 години ago

На Дніпропетровщині чоловік зберігав в гаражі боєприпаси

Кривірізькі поліцейські викрили чоловіка на зберіганні боєприпасів. У гаражі, на території домоволодіння фігуранта, поліцейські вилучили…

3 години ago

У Кам’янському хлопець приніс до школи підвіски з патронів

У Кам'янському дитина зробила підвіски з патронів 12 та 16 калібрів та принесла їх до…

3 години ago

У Дніпрі батько та син продавали зброю та боєприпаси

У Дніпрі затримали батька та сина, які займалися продажем вогнепальної зброї та боєприпасів. Про це…

4 години ago

Над Дніпропетровщиною вночі збили 12 безпілотників

Про це повідомив голова оОВА Сергій Лисак. "Вночі ворог атакував область "шахедами". Бійці ПвК «Схід»…

5 години ago