«Думал, что же подарить городу такого классного, запоминающегося, но не на 1 день, а чтоб гости и жители города могли видеть постоянно, скажем так, участвовать в этом процессе. И пришла идея создания самого большого бургера в Украине, но не просто самого большого, который появился и исчез. А тот, который можно попробовать на постоянно основе в нашем заведении», — говорит руководитель рестобара Алексей Клочко.
Теперь блюдо в меню — на постоянной основе. 40 минут нужно шеф-повару для приготовления бургера-великана.
«Это достаточно таки сложный процесс, не просто так это всё даётся. 2 килограмма мяса, 2 килограмма овощей, соуса, хлебушек, картошечка», — рассказывает шеф-повар Борис Чернявский.
Была и праздничная дегустация. Оценить бургер могли все желающие.
Рестобар подал заявку на рекорд Украины, подтвердить его должны в конце сентября.
Поліцейські Дніпропетровщини скерували справу до суду. Щоб приховати злочин, підозрюваний перевів гроші на картку свої дівчини.…
На спортивних змаганнях побував мер Андрій Білоусов. "У спортивному комплексі «Прометей» стартував новий сезон «Пліч-о-пліч:…
Поліцейські Дніпра скерувати до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який вчинив замах на вбивство власної…
Понад чотирьох годин нічних пошуків завершилися позитивно і поліцейські Нікопольщини розшукали заблукалу 82-річну жінку. 21…
Дніпропетровська ОВА запрошує підприємців регіону на дев’яту онлайн-зустріч учасників платформи «Діалог влади та бізнесу». Тема…
Гурт Kalush Orchestra презентував кліп на пісню «Коли». Відео знімали у лісі. «Уявіть себе через…