Стали известны имена погибших при взрыве Nissan в Днепре

В среду, 15 сентября, на проспекте Богдана Хмельницкого, недалеко от 16-й больницы взорвался Nissan. В результате погибли два человека.

Правоохранители установили, что одной из погибших оказалась пресс-секретарь ГСЧС в Днепропетровской области Дарья Гречищева.

Об этом сообщает Информатор, ссылаясь на пресс-службу ГСЧС Украины.

Вторым погибшим оказался ветеран АТО, сапер, Алексей Кавлак.

«Дар`я була одна з найкращих співробітників ДСНС, а очолюваний нею відділ — одним із найпередовіших, найфаховіших, найпотужніших серед усіх регіональних прес-служб ДСНС. Як керівник Дар`я не боялася експериментувати, проявляти ініціативу, завжди тримала руку на пульсі усіх нововведень, зокрема, однією з перших в ДСНС почала просувати та популяризувати гендерний напрямок у роботі свого управління. Вона активно долучалася сама і долучала своїх підлеглих до участі у різноманітних тренінгах, форумах, курсах, стараючись самовдосконалюватися, розвиватися, рости… Саме тому її підлеглі завжди відрізнялися фаховістю та професійністю. Дар`я була волонтером Червоного Хреста, багато допомагала усім, хто потребував допомоги. Як людина Даша була неймовірно доброю, товариською, компанійською. Надійним другом, чарівною дівчиною, прекрасною подругою. Все ще не можемо повірити, що світлої, життєрадісної, діяльної, фахової Даші вже нема з нами. Світла пам’ять нашій подрузі, колезі, просто прекрасній людині, капітану служби цивільного захисту Дар`ї Гречищевій», — написали в пресс-службе ГСЧС.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *