У Кам’янському відбулися змагання з крос-триатлону

12 вересня 2021 відбулися змагання на першість міста з крос-триатлону, які були присвячені до Дня міста. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту міської ради.

Триатлон – новий вид спорту для Кам’янського. У змаганнях прийняло участь 23 спортсмена, крім кам’янчан приїхали перевірити себе на витривалість спортсмени з Жовтих Вод. В їх числі єдина представниця прекрасної половини Єлизавета Полюдова, яка стала переможницею серед жінок.  Взагалі  ж боротьбу  за медалі на дстанціях 500м. плавання, 8500м. кросових велоперегонів та біговій дистанції 3000м. вели спортсмени в вікових категоріях  від 10 до  50 років.  Хоч для наймолодших учасників дистанції перегонів були дещо коротшими – 100/2850/1500м.

В абсолютному заліку з результатом 41 хвилина 44 секунди переміг досвідчений триатлет  з Жовтих Вод  – Міщенко Ростислав, який відповідно став переможцем і в своїй віковій категорії 30-39 років. Другим в цій категорії став також представник Жовтих Вод – Панченко Олександр, а третім наш земляк – Білоус Ігор.

В наймолодшій віковій категорії  – кадети 10-11 років переможцем став Максим Коврига. Друге і третє міста посіли Іван Борман та Назар Сокольников.

Запекла боротьба була серед  юнаків у віковій категорії  12-13 років. Показавши гарну підготовку у всіх трьох складових триатлону перемогу одержав учень 1-го ліцею Костянтин Лазаренко з результатом 48:55. Другим у цій категорії з результатом 50:00 став Артем Бараннік, який  виборов срібну медаль  на біговому етапі у Сергія Полонського, який фінішував третім з результатом 50:22.

В категорії юнаків 13-14 років другим фінішував ще один учень ліцею №1 Олександр Шпанько, а золоту медаль – випередивши Олександра на 4 секунди виборов учень технічного ліцею №2 Єгор Безкрилий.

І в самій поважній категорії чоловіків старше 40 років перше місце зайняв відомій не тільки в нашому місті спортсмен, учасник олімпійських ігор з плавання 2000 року в Сіднеї – Денис Завгородній, який з великим відривом випередив свого суперника, найстаршого учасника змагань – 51-річного Віктора Таюнду.

Переможці та призери були нагороджені медалями та грамотами управління молоді та спорту  Кам’янської міської ради, яке також забезпечило медичну підтримку змагань.

Бажаємо подальшого успіху та перемог!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *