Каменского «активиста» пригласили послужить в армии

В общественной организации «Патриот 2015» ответили «активисту» Игорю Илькову, который обвинил организацию в растрате бюджетных средств.  
«Хочу пояснити щодо поста так званого пана Ількова, який не що давно виклав на сторінках фейсбуку інформацію стосовно проектів Патріот 2015. Ця інформація є вільно доступна на сайті міської ради, тільки не вирвана з контексту, як зробив він.
По перше, громадських організацій, які приймають участь у проектах, значно більше, про це, звісно, він не написав, хоча запит робив на всі ГО, по друге, на сайті міської ради є інформація, куди витрачені гроші, це теж, на його погляд, не потрібна інформація, по третє, в запиті вказані суми проекту, а не скільки було витрачено.
Від організацій скажу, в кінці року на зібранні організацій проходить доповідь про витрачені кошти, членам організацій, і це не 20 чоловік, а значно більше.
Про Наполова Б. Г. Нажаль, він до проектів зовсім не має ніякого відношення, окрім присутності на заходах, як активіст ГО “Патріот 2015”, але тут пану Ількову прийшлось брехати. Хоча, на мій погляд, пан Ільков на свій піар витрачає такі суми за місяць, але, стійте, це ж він сам заробляє. Пан Ільков, не продавайте душу дяволу. Всі заходи організації проводяться для сімей загиблих, учасників АТО/ООС та їх дітей. Ще раз повторюсь, все є на сайті міської ради. А якщо це у Вас просто заздрість, прошу в ЗСУ, а ні, треба було йти ще 14 році.
P.S. На рахунок бюджетних коштів, так зробіть запит, скільки отримали учасники бюджету участі і куди витратили, ні, Вам шановний пане Ільков це не цікаво, а знаєте чому? Бо вам, шановний, за це не платять», – говорится в сообщении «Патриота 2015».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *