У Кам’янському відбулися урочистості з нагоди Дня усиновлення

30 вересня в сесійній залі Кам’янської міської ради відбулися урочистості з нагоди Дня усиновлення. На свято були запрошені прийомні родини та дитячі будинки сімейного типу.

За дорученням міського голови Андрія Білоусова родини зі святом привітала секретар міської ради Наталія Ктітарова.

«Отримувати тепло та віддавати його – це велика справа, а ті цінності, які ви передаєте дітям будуть їм оберегом на все життя. Любові вам і натхнення, щастя й добробуту в родинах. Доки ви є – місто буде розвиватися та квітнути. Дякуємо за майбутнє!», – сказала Наталія Ктітарова.

Усім родинам вручили подарункові набори рушників, квіти та солодкі подарунки. Дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім’ї, які цьогоріч відзначають 10-річний ювілей створення, отримали в подарунок мікрохвильові печі та ковдри.

День усиновлення в Україні щорічно відзначають 30 вересня. Наразі в службі у справах дітей міської ради на обліку перебуває 610 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них 151 дитина виховується у 17 прийомних сім’ях та 18 дитячих будинках сімейного типу. У 2021 році свою родину знайшли 10 дітей.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *