Послання нащадкам: у кам’янській гімназії №11 створили капсулу часу

У п’ятницю, 1 жовтня виповнилось 30 років із дня заснування кам’янського НВК «Гімназія №11». На честь ювілею закладу голова Дніпропетровської обласної організації ПП «Бджола» Олександр Лукашов разом з викладачами заклав капсулу часу – послання для майбутніх вихованців гімназії.

Урочистості відбулись напередодні святкування Дня вчителя. Професія педагога – покликання, а не робота, підкреслив Олександр Лукашов, вітаючи освітян.

«Символічно, що ювілей гімназії співпадає із святкуванням Дня вчителя. Моя бабуся – викладач англійської, мама – біолог. Тож для мене це і родинне свято. Педагог – це незамінний ключ, що відкриває дорогу знань та обрії життя юним кам’янчанам. Це покликання, а не «сухе» виконання своїх службових обов’язків та запис у трудовій. Від усього серця вдячний нашим освітянам», – зазначив він.

На честь 30-річного ювілею очільник Дніпропетровської обласної організації ПП «Бджола», керівництво та викладачі гімназії заклали «капсулу часу» – скриню з посланням майбутнім учням закладу. Свої побажання залишили нинішні першачки, одиннадцятикласники, педагоги, мер міста Андрій Білоусов та Олександр Лукашов.

«Заклад має багато надбань. В цьому році ми посіли перше місце у Дніпропетровській області за результатами незалежного оцінювання. Ми також маємо велику кількість призерів, зокрема в олімпіадах та захисті робіт у Малій академії наук. І все це – заслуги педагогічного колективу, яким я дуже пишаюсь. Наші педагоги сильні, відважні, з вірою в майбутнє», – розповіла директорка НВК «Гімназія №11» Наталія Рева.

Відкриють «капсулу часу» за десять років – у 2031-му, під час святкування сорокарічного ювілею гімназії.

«Ми поставили на десятирічну паузу світлі моменти життя цього навчально-виховного комплексу. Сподіваюсь, що цю капсулу часу педагоги відкриють у незмінному складі у компанії дорослих сьогоднішніх першаків і дуже успішних випускників», – додав голова голова Дніпропетровської обласної організації партії «Бджола» Олександр Лукашов.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *