Кам`янчан запрошують на «Осінній велодень – 2021»

09 жовтня у Кам’янському відбудеться традиційний «Осінній велодень – 2021». Спортивне свято проходить за ініціативи міського голови Андрія Білоусова. 

Реєстрація учасників велопробігу розпочнеться 09 жовтня о 10:00 на місці старту – лівобережний сквер за кіноконцертним залом «МИР».

Масовий велопробіг розпочнеться об 11-й годині. Довжина маршруту складає 13 кілометрів. Велосипедисти проїдуть по проспекту Наддніпрянському на мостовий перехід через річку Дніпро (у напрямку правого берега), через проспект Аношкіна (магазин «Руді»), далі проспектом Тараса Шевченка до майдану Петра Калнишевського, де і відбудеться фініш.

Всі учасники велопробігу повинні мати зручний одяг. Рекомендується також мати при собі велосипедний шолом, спеціальні рукавички і закрите взуття.

До участі у велопробігу допускаються усі бажаючі чоловіки та жінки, які не мають протипоказань за станом здоров’я та діти. Кожен учасник велопробігу несе персональну відповідальність за стан свого здоров’я, здоров’я та безпеку своїх дітей.

Запрошуємо всіх кам’янчан та гостей міста підтримати добру традицію і приєднатися до загальноміського веломарафону.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *