У Кам’янському відбувся чемпіонат Дніпропетровської області з гри боча

З 15 по 17 жовтня у палаці тенісу ім. Михайла Аношкіна комунального закладу «Спортивний комбінат «Прометей» пройшов чемпіонат Дніпропетровської області з гри боча серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. У змаганнях брали участь 38 учасників. Кам’янське представляли 5 спортсменів.

Організатором заходу виступав Комунальний заклад «Дніпропетровський регіональний центр з фізичної культури і спорту «Інваспорт» Дніпропетровської обласної ради спільно з Комунальним закладом «Міський центр фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Кам’янської міської ради.

У запеклій боротьбі в класифікації «Клас ВС 4 Пари» здобули перемогу Василь Навальний (Кам’янське) та спортсмен Артем Колінько (Жовті Води). Друге місце посіли Володимир Кравченко (Кам’янське) та Андрій Окулов (Нікополь). Третє місце зайняли Артем Рубан (Кам’янське) та Борис Магда (Дніпро).

Учасники висловлюють подяку управлінню молоді та спорту міської ради, комунальному закладу «Спортивний комбінат «Прометей»  та комунальному закладу «Міський центр фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» за допомогу та підтримку щодо участі у змаганнях.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *