У Кам’янському презентують туристичні об`єкти за маршрутом «Дніпро патріотичний»

З 29 по 31 жовтня у Кам’янському проходитиме акція «Дніпро патріотичний».

Дніпропетровська область приєдналася до всеукраїнської акції «Патріотичні екскурсії Україною». У місті Кам`янське акція «Дніпро патріотичний» стартує 29 жовтня.

Кам’янчан запрошують взяти участь в акції презентації туристичних об’єктів за маршрутом «Дніпро патріотичний» та переглянути панорамний документальний фільм «Дніпро-форпост України», демонстрація якого відбуватиметься на відкритому майданчику за адресою: майдан Петра Калнишевського (біля будівлі Кам`янської міської ради).

Панорамний фільм «Дніпро – форпост України» демонструватиметься у спеціальному затемненому шатрі за допомогою 8-ми проекторів, що дозволить глядачу поринути в атмосферу бойових дій та стати  дійовою особою за допомогою зображення у форматі 360°.

З метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 перегляд фільму відбуватиметься з урахуванням карантинних обмежень, встановлених відповідно до чинного законодавства України, за умови наявності у відвідувачів заходу негативного ПЛР-тесту строком дії 72 години або COVID-сертифікату.

Зазначені вище обмеження не поширюються на осіб до 18 років.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *