Молодь Кам’янського запрошують долучитися до проєкту з неформальної освіти

Молодіжний проєкт з неформальної освіти «100 хвилин  для молоді – 2021» – це альтернативний майданчик для обговорення та розвитку неформальної освіти серед молоді міста Кам’янське. 

Організатором  проекту «100 хвилин для молоді – 2021» є управління молоді та спорту Кам’янської міської ради.
Проєкт розрахований на 8 тижнів. У зв’язку карантинними обмеженнями проект здебільшого буде реалізуватися в форматі онлайн.

В рамках заходу щосереди кожного тижня у відведені години (10.11.2021, 17.11.2021, 24.11.2021, 01.12.2021, 08.12.2021, 15.12.2021, 22.12.2021, 29.12.2021), заплановано обговорення питань які є важливим  для молоді міста, а саме: 

– «Фотограмотність» – у зв’язку із тим, що сьогодні молодь веде активне життя в соціальних мережах, при цьому ділиться власними фото, і нажаль дуже часто робить це не правильно. Спілкування на тему «Фотограмотності» надасть молоді необхідні базові знання:  Як зробити вдале фото. Як правильно позувати. Секрети вдалого ракурсу та інше.

– «Медіаграмотність» – пандемія COVID-19 дає світові багато уроків. Зокрема демонструє, якою у буквальному сенсі небезпечною для життя може бути дезінформація і як швидко вона поширюється. Інформаційні гіганти, такі як фейсбук, об’єднуються із фактчекерами, щоб дати відсіч фейкам і неперевіреній інформації. Під час курсу учасники дізнаються, як відрізняти фейки від фактів, які існують ресурси для перевірки візуального контенту, які слова в новинному повідомленні мають насторожити та як не потрапити на гачок маніпуляторів.

– «Контент менеджмент» – із назви теми відразу стає зрозуміло, що мова буде йти про роботу із контентом. Також під час розгляду зазначеної теми буде обговорено питання створення цільової аудиторії, як працювати  з елементами управління в інтерфейсі системи; які найуспішніші прийоми роботи в візуальному редакторі – основному інструменті при роботі над змістом сайту, як працювати з інформаційними блоками – місцем зберігання більшої частини інформації на сайті, як працювати з компонентами – інструментом виведення інформації на сторінках сайту та інше.

– «Правова свідомість молоді» – під час обговорення зазначеної теми будуть розглянуті питання щодо прав та обов’язків молоді у сучасному середовищі.

– «Ораторське мистецтво» – цей важливий у багатьох сферах життя кейс навчить молодь, як правильно та переконливо, виразно та грамотно говорити, як зацікавити аудиторію та утримувати її увагу.
– «Психологічна рівновага» – у сучасному світі психологічне здоров’я турбує усіх. Під час зустрічі учасники дізнаються як завжди тримати себе психологічному тонусі.

– «Soft Skills та Self-менеджмент» – під час даної теми буде розглянуто поняття для розвитку як особистісних, так і комунікативних навичок (soft skills), спрямованих на покращення взаємодії з партнером (клієнтом, колегою, керівником, підлеглим) та досягнення з ним тривалих, стабільних взаємовигідних відносин.

– «Time to move» можливості для молоді – ти студент, або просто молода людина? Ще не знаєш як реалізувати себе? Шукаєш можливості?

Якщо хоч на одне питання Ти відповів ТАК, то цей кейс для тебе! Під час зустрічі будуть розкриті наступні теми: види міжнародної мобільності (Erasmus+; AEGEE; Work&Travel; AIESEC; ESC); підбірка можливостей у ГО; стажування за кордоном; волонтерство та його переваги.

До участі у молодіжному проєкті з неформальної освіти «100 хвилин для молоді – 2021» планується залучити спікерів від громадського, державного та приватного сектору.

Прийняти участь у заході можуть молоді люди віком від 14 до 35 років, які заповнили  гугл-форму https://forms.gle/v2o9NU6kECCQSY7EA, зазначивши мотиваційні цілі щодо участі у заході.

Участь у молодіжному проєкті з неформальної освіти «100 хвилин для молоді – 2021» є безкоштовною.

Після успішного проходження усіх 8 занять, учасники отримують сертифікат про проходження молодіжного проекту з неформальної освіти  «100 хвилин для молоді – 2021».

Дедлайн – 08.11.2021.

Якщо залишились питання, телефонуйте: 098-827-12-15 – Аліна.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *