«Олімп-2» – володар Суперкубку-2021 з футболу міста Кам’янське

На стадіоні «Надія» 3 листопада федерація футболу міста Кам’янське провела Суперкубок з футболу, в якому традиційно зустрічаються чемпіон та володар кубку міста футбольного сезону-2021. 
В цьому році це чемпіон – команда «Лівий берег» та володар кубку міста Кам’янське – команда «Олімп-2». Нещодавно ці команди зустрічалися у фіналі кубку міста і тоді перемогу з рахунком 3:2 святкували гравці «Олімпу-2». Чемпіон прагнув реваншу. Перший тайм пройшов на високих швидкостях і команди пішли на перерву з рахунком 2:0 на користь «олімпійців», відзначилися Єгор Кисельов та Олексій Швець. Другий тайм розпочався з атак чемпіонів, але гол забив «Олімп-2» знову відзначився Олексій Швець, рахунок став 3:0. За 20 хвилин до закінчення матчу чемпіон заробив пенальті, але Данило Кириченко не влучив у ворота з одинадцятиметрової позначки. Після цього гра нібито перейшла у спокійне русло, та за 10 хвилин до закінчення матчу протягом  однієї хвилини Максим Чихович і Данило Кириченко забили два м’ячі та відновили інтригу, рахунок став 3:2. «Лівий берег» на останніх хвилинах матчу міг не один раз зрівняти рахунок, але ж «олімпійці» вистояли.
Після завершення матчу голова федерації футболу міста Кам’янське Едуард Коряк вручив нагороди гравцям та Суперкубок переможцям команді «Олімп-2». Кращими гравцями матчу стали Ярослав Педиско «Олімп-2» та Амберкі Інджібашвілі «Лівий берег».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *