«Бюджет участі. Місто»: коли кам’янчани зможуть подати проєкти для участі в конкурсі 2022 року

9 листопада відбулось чергове засідання координаційної ради з питань впровадження партиципаторного бюджетування (бюджету участі). Серед питань порядку денного – затвердження строків проведення конкурсів «Бюджет участі. Місто» та «Бюджет участі.Діти» у 2022 році.

На початку засідання координаційна рада погодила перелік проєктів-переможців цьогорічного конкурсу «Бюджет участі. Діти», який має затвердити на найближчому засіданні міська рада.

Як повідомили в департаменті економічного розвитку міської ради, цьогоріч у пілотному проєкті взяли участь 3 школи: навчально-виховний комплекс №37 ім. М.Самойловича, середня загальноосвітня школа №29» та середня загальноосвітня школа №31.

Школярі підготували 15 шкільних проєктів. За результатами голосування, у якому взяли участь близько тисячі школярів, було обрано 6 переможців.

Оскільки проєкт «Бюджет участі. Діти» отримав схвальні відгуки від усіх його учасників, вже у 2022 році його реалізація планується й в інших навчальних закладах міста.

Що стосується «Бюджету участі. Місто», то координаційна рада затвердила строки проведення конкурсу громадських проєктів у 2022 році.

Так, кам’янчани зможуть подати свої громадські проєкти для участі в конкурсі з 29 листопада 2021 року по 23 січня 2022 року. Голосування за громадські проєкти планується провести з 28 лютого по 14 березня 2022 року.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *