У Кам’янському відбулось чергове засідання сесії міської ради – офіційно

12 листопада відбулось засідання 11-ї сесії Кам’янської міської ради. До порядку денного увійшли 52 основних та 7 додаткових питань.
На початку засідання міський голова Андрій Білоусов привітав депутатський корпус й секретаря міської ради Наталію Ктітарову із річницею набуття повноважень Кам’янської міської ради VIIIскликання та подякував за злагоджену роботу на благо територіальної громади.
Серед прийнятих міською радою рішень – внесення змін до відомостей 10-ти закладів середньої освіти міста. Попередньо департамент з гуманітарних питань міської ради провів низку заходів, спрямованих на виконання Програми модернізації мережі старших класів та впровадження профільної освіти в м.Кам’янському на 2020-2027 роки.
За підсумками засідань колегії з питань освітита тимчасової робочої групи з формування ефективної мережі профільних закладів освіти містабуло окреслено мережу «перехідних» ліцеїв, тобто закладів, що мають або отримають у 2022 році статус ліцею, але будуть ліцеями тільки на період до 2026-2027 навчального року. Тож, саме до статутних документів цих закладів й були внесені відповідні зміни.
Шляхом приєднання до ЦПСМД №3 були ліквідовані ЦПСМД №1 та Міський консультативно-діагностичний центр. Кошти, вивільнені шляхом оптимізації адміністративно-керівного складу, будуть спрямовані на покращення умов надання медичної допомоги.
З метою подальшої реалізації реформи системи надання адміністративних послуг рішенням міської ради затверджено оновлений перелік послуг, які надаватимуться через Центр надання адміністративних послуг м.Кам’янського. Загальна кількість послуг збільшилася з 329 до 532.
Міська рада визначила орієнтовні строки проведення звітів депутатів Кам’янської міської ради VIІІ скликання перед виборцями за період 2020–2021 років – з 1грудня по30грудня 2021 року. Про визначені депутатами час та місце проведення звіту буде повідомлено пізніше.
Наприкінці засідання було прийнято звернення Кам’янської міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення підвищення тарифів для населення.
Також серед питань, прийнятих на засіданні, – внесення змін до програми розвитку комунальної аптечної мережі, програми соціального захисту населення, програми підтримки учасників АТО/ООС, земельні питання тощо.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *