У Кам’янському святкували День студента

До Дня студента 17 листопада 2021 року на Новій сцені Академічного музично-драматичного театру ім.Лесі Українки, відбулося урочисте нагородження кращих представників студентської молоді та розважальний захід під назвою «Золоті 90-ті». Захід мав дві частини: урочисту та розважальну. 
Під час урочистої частини із вітальною промовою за дорученням міського голови Андрія Білоусова до присутньої молоді звернувся начальник управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк та вручив 12-ти кращим студентам Кам’янського подячні листи та цінні подарунки (смарт-годинники).
Грамотами та подяками від управління молоді та спорту міської ради та цінними подарунками було нагороджено 8 членів Молодіжної ради.
На цьому урочиста частина не завершилась.
У 2021 році вперше в Кам’янському було впроваджено огляд-конкурс «Битва за ВИШ» серед закладів вищої освіти міста Кам’янське щодо організації виховної роботи та студентського самоврядування.
Основною метою Конкурсу є підтримка та розвиток студентського самоврядування у місті Кам’янському, обмін досвідом серед закладів вищої освіти міста, стимулювання педагогічних та студентських колективів до творчої діяльності.
Конкурс проводився управління молоді та спорту міської ради спільно з громадською організацією «Фонд розвитку Кам’янського». На участь у конкурсі було подано 5 заявок від закладів вищої освіти міста.
Протягом жовтня та листопада заклади презентували свою роботу та плани розвитку студентського самоврядування на майбутній рік.
І саме у День студента Едуард Коряк разом із директором громадської організації «Фонд розвитку Кам’янського» Максимом Чехутою нагородили переможців конкурсу пам’ятними дипломами та цінними подарунками від організаторів.
За рішеннями комісії ІІІ місце посіло 2 заклади: Техніко-економічний фаховий коледж Дніпровського державного технічного університету та Придніпровський державний металургійний коледж;
–    ІІ місце – Кам’янський державний енергетичний технікум.
–    І місце – Кам’янський фаховий медичний коледж.
Вітали усіх присутніх талановита молодь студії сучасної хореографії «Стиль життя», Dance studio «You can do it» та студенти Кам’янського фахового музичного коледжу.
Друга частина заходу була розважальною, учасників свята чекав приємні сюрпризи від організаторів заходу  –  фрік-шоу та цікаві конкурси.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *