Кам’янські лікарні отримали 300 кисневих концентраторів

19 листопада біля адміністративної будівлі 7-ї міської лікарні голова правління АТ «ДніпроАзот» Сергій Сідоров передав керівникам медичних закладів Кам’янського 300 кисневих концентраторів, придбаних коштом підприємства. Вартість одного апарату становить більше 80 тисяч гривень.

ДніпроАзот не вперше допомагає місту в боротьбі з пандемією Covid-19 і вже неодноразово підприємство передавало міським лікарням засоби індивідуального захисту, медичне обладнання, дезінфікуючі засоби тощо.

«Останню хвилю пандемії ми відчули на собі, адже сьогодні на підприємстві працюють 3600 людей і кількість хворих постійно зростає. Люди хворіють, потраплять в лікарні й, на жаль, є смертельні випадки. Акціонерами було прийнято рішення придбати це обладнання й підтримати таким чином наших працівників і всіх мешканців міста», – сказав голова правління АТ «ДніпроАзот» Сергій Сідоров.
До сьогодні 7-а й 9-а міські лікарні, які є госпітальними базами для лікування хворих на коронавірус, мали понад 500 кисневих концентраторів та в повному обсязі забезпечені медикаментами та засобами захисту.

Як зазначила секретар міської ради Наталія Ктітарова, отримані сьогодні кисневі концентратори використовуватимуться не лише в «ковідних» стаціонарах, а й одразу будуть передані до амбулаторій для проведення кисневої терапії пацієнтам в домашніх умовах.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *