До уваги кам’янчан: архівне управління міської ради працює в звичайному режимі

26 листопада на позачерговому засіданні сесії міської ради відповідним рішенням внесені зміни до структури виконавчих органів Кам’янської міської ради. Так, архівне управління міської ради припинило існування у статусі юридичної особи.

Підставою для прийняття рішення слугували зміни до типової відомчої класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету, які набувають чинності з 1 січня 2022 року.

Разом з тим, архівне управління утворено в структурі виконавчих органів міської ради як виконавчий орган без статусу юридичної особи. Тож робота установи і надалі здійснюватиметься у звичайному режимі.

Задля отримання інформації соціально-правового характеру, довідок, копій документів громадяни, установи, підприємства та організації мають звертатися за поштовою адресою: вул.Архівна, 10, м.Кам’янське, Дніпропетровська обл., 51925. Контактний телефон: (0569) 56 00 21.

Нагадуємо, що починаючи з березня 2020 року архівне управління Кам’янської міської ради не проводить особистий прийом громадян. Підстава – постанова Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19», розпорядження голови облдержадміністрації від 11 березня 2020 року №Р-185/0/3-20 «Про запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території Дніпропетровської області» та низка рішень Кам’янської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *