Categories: Політика

Каменчанин запускает кампанию Сопротивления

Экс-нардеп из Каменского, советник Главкома ВСУ Дмитрий Ярош призывает украинцев заявить о намерении сопротивляться в случае вторжения российских войск.

«Ніхто не змусить українців прийняти ультиматум Кремля. «Миру» на умовах Росії все одно не буде – навіть якщо Захід домовиться з Путіним, а влада Зеленського капітулює – #УкраїнціЧинитимутьОпір російським окупантам! Путін, ласкаво просимо в пекло!
Nobody can force Ukrainians to accept Putin’s ultimatum. There will not be any “peace” on Russia’s conditions. Even if West will make a deal with Putin over Ukraine and Zelensky will capitulate, #UkrainiansWillResist to Russian to occupiers. Welcome to hell, Mr Putin!
Найближчими днями відбудуться переговори Джо Байдена і Путіна. Путін в ультимативній формі вимагає здачі України, інакше погрожує війною. Продемонструймо Путіну і світу, що українці не торгуватимуть суверенітетом.
Запускаємо кампанію “УкраїнціЧинитимутьОпір”.
Розмістіть своє фото з гештегами #УкраїнціЧинитимутьОпір #UkrainiansWillResist #Putin #Biden і текстом що вище українською та англійською.Нехай цей жест рукою буде нашою багатомільйонною відповіддю на ультиматуми Путіна», – пишет Ярош в своем фейсбуке.

Margaret

Recent Posts

До уваги кам’янчан: кількість трамваїв на міських маршрутах буде значно скорочена

Про це повідомляє міський голова Андрій Білоусов. "Шановні мешканці Кам‘янського! Через потребу в зниженні споживання…

12 години ago

До уваги внутрішньо переміщених осіб, що мешкають в Кам’янському

Громадська організація «Правопростір» в межах програми «Єднання заради дії», що втілюється IREX за підтримки Державного…

13 години ago

Освітяни Кам’янського відправили чергову автівку на фронт

Про це повідомила директор департаменту освіти Наталія Рева. "33 автомобіль від освітян поповнив автопарк ЗСУ…

13 години ago

На Дніпропетровщині у чоловіка вилучили арсенал зброї

Поліцейські Новомосковська вилучили арсенал зброї та боєприпасів у 52-річного місцевого мешканця. У своєму гаражі фігурант…

14 години ago

У Дніпрі хлопець з гвинтівки вистрелив у 39-річного чоловіка: потерпілий помер

11 травня на вулиці Володимира Івасюка посварились сусіди. 17-річний хлопець вистрелив з пневматичної гвинтівки в 39-річного…

14 години ago

Гай Річі готує новий фільм

Режисер Гай Річі зніме фільм Wife and Dog ("Дружина і собака"), який, як і його…

15 години ago