«ПМГУ Метінвест промсервіс» – перший фіналіст Кубку Кам’янського з футзалу

8 грудня 2021 року у Кам’янському розпочався Кубок з футзалу до Дня Збройних Сил України серед команд виробничих підприємств, який проходить у спортивному залі КЗ СК «Прометей». Про це повідомили в управлінні молоді та спорту міської ради.
Організатором турніру виступили управління молоді та спорту міської ради та федерація футболу м. Кам’янське. На церемонії відкриття були присутні начальник управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк, керівник ГО «Сім’ї загиблих Героїв Кам’янського» Олександр Самойлович, депутат VIII скликання Кам’янської міської ради Сергій Ворожко, тренери Академії футболу м. Кам’янське, головний тренер національної збірної з фігурного катання на роликових ковзанах Тамара Цимбал та представники молодіжної ради міста.
Своїм чудовим виступом спортсменів привітала Чемпіонка України, триразова Чемпіонка Світу, переможниця Всеукраїнських та Міжнародних змагань, вихованка та тренер Академії роликового спорту Вікторія Цимбал.
Відкриваючи турнір, начальник управління молоді та спорту міської ради побажав усім спортсменам «битися» лише на футбольному полі, а тим воїнам, які зараз захищають нашу країну від ворогів на лінії фронту, – скоріше повернутися додому здоровими і неушкодженими.
У турнірі приймають участь 8 виробничих підприємств розділені на дві групи «А» і «Б». В перший день змагань грала група «А», команди: «ДКХЗ», «Дніпромлин», «ПМГУ Метінвест промсервіс», «Цементник». Матчі проходили по коловій системі, були напружені і бойові. Вигравши всі три матчі переможцем групи «А» стала команда «ПМГУ Метінвест промсервіс» яка зіграє у фіналі з переможцем групи «Б». «Дніпромлин» зайняв друге місце і зіграє з другою командою групи «Б» за 3-є місце. «ДКХЗ» і «Цементник» зіграють за 5-є та 7-є місце. У суботу за вихід у фінал розпочнуть боротьбу команди групи «В» «ПМГУ ДМК», «Патріот», «ДХЗ», «Южкокс».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *