Шановні воїни-афганці! Батьки, вдови, рідні загиблих в Афганістані! Дорогі кам’янчани!

15 лютого наша країна шанує своїх синів і дочок, які в різні роки стали учасниками військових конфліктів на території інших держав. Наші співвітчизники самовіддано вирішували покладені на них завдання в Афганістані і в інших «гарячих точках» планети, виявляючи справжню відвагу і героїзм. Ці війни торкнулися не тільки її безпосередніх учасників, а й усього народу нашої країни. Тисячі молодих хлопців залишили у горах Афганістану свою молодість, життя і здоров’я. Ми назавжди збережемо у наших серцях пам’ять про героїв, які самовіддано вирішували покладені на них завдання і до кінця виконували свій військовий і громадянський обов’язок.

Дорогі воїни-афганці! Країна не забула ваш подвиг. Ви були і залишаєтесь символом честі і гідності для всіх українців. І сьогодні, у складний для нашої країни час, ваш досвід і мудрість як ніколи потрібні молодому поколінню військовослужбовців.

Від щирого серця бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я та мирного неба. Нехай здійсняться всі ваші плани і задуми. Зичу вам успіхів та невичерпної енергії на довгі роки!

З повагою Андрій Білоусов, міський голова.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *