Офіційно: з лав «Стоп корупції» виключено керівника Кам’янського відокремленого підрозділу

Рішенням кворуму керівників громадської організації «Стоп корупції» було вирішено звільнити від здійснення обов’язків голови Кам’янського відокремленого підрозділу Сергія Худовича.

Правління відсторонило Худовича від керівництва Кам'янського осередку "Стоп корупції"
Правління організації відсторонило Худовича від керівництва Кам’янського осередку “Стоп корупції” Фото: скриншот

Про це йдеться у протоколі засідання правління Всеукраїнської громадської організації.

«Прийнято рішення призупинити діяльність голови Кам’янського міського  відокремленого підрозділу ГО «Стоп корупції» Худовича Сергія Георгійовича у зв’язку з порушенням пункту 3.5.3 «вчинення дій, що заподіяли матеріальну чи нематеріальну (моральну) шкоду Організації, спричинили погіршення її репутації, несумісності поведінки особи з її статусом члена Організації, припинивши участь члена у практичній діяльності організації…» – зазначено в документі.

Відповідне рішення членами кворуму, серед яких — Голова Правління Ігор Бондарчук, заступник Голови Правління Богдан Хмельницький та член Правління Роман Бочкала, було прийнято одноголосно.

Також за рішенням Правління організації було вирішено онулювати членський квиток Сергія Худовича і призначити внутрішню перевірку діяльності Кам’янського відокремленого підрозділу ВГО «Стоп корупції».

Таким чином Сергій Худович більше не є членом організації «Стоп корупції».

«Ми засуджуємо будь-яку протиправну діяльність. Особливо, якщо людина представляла в регіоні нашу громадську організацію. Зазначимо, Сергій Худович  не працював у штаті організації. ВГО «Стоп корупції». Готові співпрацювати зі слідством для з’ясування усіх обставин і причин затримання Сергія Худовича», – зазначили в центральному офісі організації.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *