У Кам’янському вітали дітей пільгових категорій

Традиційно новорічні свята у Кам’янському розпочинаються святковими заходами до Дня Святого Миколая. Цього року з прийдешнім Миколаєм 250 дітей пільгових категорій вітали у міському музично-драматичному театрі імені Лесі Українки 16 грудня. 

Як і попередні роки, департамент з гуманітарних питань намагався організувати яскраве свято для учнів закладів загальної середньої освіти, що потребують соціального захисту. Під час свята в театрі запрошені могли сфотографуватися біля новорічних ялинок, отримати солодкі подарунки, а деяким навіть пощастило отримати призи від символу року – Тигреняти. На свято до театру завітав і очільник міста. Андрій Білоусов привітав кам’янчан та вручив подарунки п’яти багатодітним сім’ям та п’яти учням. Найочікуванішим подарунком для всіх гостей стала чудова казка від акторів театру «Кришталевий черевичок».

Звичайно, якби не карантинні обмеження, на свято до театру змогло б потрапити більше дітей, та це не значить, що вони залишилися без підтримки міської влади. Цього ж дня в департаменті з гуманітарних питань міської ради 318 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою громадян, отримали солодкі подарунки до новорічних свят.

1

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *