Заявление экологической комиссии Каменского

В экологической комиссии Каменского городского совета опровергают домыслы некоторых «активистов», которые обвиняют комиссию в лоббировании интересов определенных бизнес-структур. Заявление комиссии обнародовал ее председатель Александр Лукашов (на фото).

«18 грудня на сторінці в соціальній мережі Facebook одного з громадських активістів з’явилась інформація щодо буцімто дій екологічної комісії м. Кам’янське, спрямованих на участь у конкурентній боротьбі на користь одного з підприємств, що здійснює діяльність у сфері річкового судоходства та логістики

Як голова екологічної комісії офіційно заявляю, що розповсюджувана інформація не відповідає дійсності та є суб’єктивною думкою окремої особи, що висловлюється на підставі суб’єктивних висновків.

Екологічна комісія складається з депутатів міської ради, що обирались до міської ради мешканцями м. Кам’янське. Свої дії депутатська комісія здійснює виключно в інтересах громади міста. У випадку з призупиненням містобудівних умов для приватного підприємства Комісія діяла на підставі інформації, наданої посадовцями управління містобудування та архітектури.

Прикро, що окремі громадські активісти, претендуючи на роль лідерів думок, вважають припустимим маніпулювати думкою прихильників, безпідставно видаючи власні роздуми за факти. На жаль, це може свідчити про особисту зацікавленість, лобіювання інтересів окремих бізнесових структур. Особливу стурбованість викликає активізація подібних процесів на тлі останніх подій, в яких співробітники правоохоронних органів виступили арбітрами у «взаєминах» окремих осіб та бізнесу.
Екологічна комісія м. Кам’янське всебічно виступає за зростання інвестиційної привабливості громади окрім випадків, що несуть їй шкоду. Закликаємо представників громадськості не вдаватись до хибних маніпулятивних заяв та звертатись за отриманням роз’яснень до першоджерел», – говорится в заявлении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *