У Кам’янському пройшло останнє в цьому році засідання виконавчого комітету міської ради

21 грудня міський голова Андрій Білоусов провів останнє у цьому році засідання виконавчого комітету міської ради. На розгляд членів виконкому виносилось 40 планових та 41 додаткове питання.

Виконавчий комітет схвалив проєкт бюджету Кам’янської міської територіальної громади на 2022 рік, який в подальшому розгляне сесія міської ради. Так, в проєкті бюджету на наступний рік доходи визначені у сумі 2 874 935 940 гривень, видатки ‑ 2 792 974 440 гривень.

На чергове засідання сесії міської ради виноситиметься й Програма економічного і соціального розвитку Кам’янської міської територіальної громади на 2022 рік, проєкт якої також було схвалено на засіданні.

Рішенням виконавчого комітету, виконавцем послуг з централізованого водопостачання та водовідведення на території Кам’янської міської територіальної громади визначено Комунальне підприємство «Аульський водовід» Дніпропетровської обласної ради. Як пояснив директор департаменту житлово-комунального господарства та будівництва міської ради Дмитро Губський, наразі процес об’єднання Кам’янського водоканалу та Аульського водоводу остаточно завершено й з наступного року це буде єдине підприємство.

Виконавчий комітет прийняв рішення про включення до переліку об’єктів нерухомого майна для оформлення права власності за Кам’янською міською територіальною громадою 7 об’єктів, серед яких будівля театру на площі 250-річчя міста та інші нежитлові приміщення. За інформацією директора департаменту комунальної власності, земельних відносин та речових прав на нерухоме майно міської ради Максима Калмикова, попередньо департаментом проведена робота із фондом держмайна щодо поновлення технічних паспортів цих будівель та їх буде внесено до державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Також серед проєктів рішень, прийнятих на засіданні, –  затвердження фінансових планів підприємств комунальної форми власності та комунальних некомерційних підприємств, внесення змін до складу консультативно-дорадчих органів різного спрямування й проєкти, підготовлені службою у справах дітей та відділом розподілу житлової площі.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *