Каменчане задолжали более 178 млн грн за воду

В Каменском горводоканале опровергают слухи о якобы списании долгов за централизованное водоснабжение и водоотвод и сообщают, что долги каменчан составляют более 178 миллионов гривен. 

“Останнім часом містом ширяться чутки щодо списання заборгованості за централізоване водопостачання та водовідведення абонентам КП «Кам’янський водоканал» ДОР».

Повідомляємо, що заборгованість населення перед КП «Кам’янський водоканал» ДОР» станом на 1 грудня поточного року становить 178 561 011 грн. Підприємство на протязі року подало 781 заяв про видання примусових судових наказів щодо стягнення заборгованості, відправлено 19 000 претензій боржникам, більше 459 абонентам було припинено послугу централізованого водовідвення до повного погашення заборгованості, з боржниками підприємства укладено 1441 договорів реструктуризації боргу. Зазначаємо, що КП «Кам’янський водоканал» ДОР» не припиняє свою діяльність, як юридична особа та надалі продовжить боротьбу з боржниками усіма доступними засобами, тому не вийде уникнути відповідальності по борговим зобов’язанням. Це добре знають ті, кому державною виконавчою службою було заблоковано банківські картки, списано грошові кошти з урахуванням штрафних санкцій та судових витрат, було призупинено надання послуг централізованого водопостачання та водовідведення.
Повідомляємо, що переплата абонентів також не буде анульована.

Ще раз звертаємось до абонентів з вимогою про сплату заборгованості, вчасно проводити розрахунки за листопад та грудень!
Нагадуємо, що краще зустріти Новий Рік без боргів, ніж з арештованою банківською карткою чи з призупиненими послугами централізованого водопостачання та водовідведення”, – говорится в сообщении водоканала.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *