Шановні кам’янчани!

Щиро вітаю вас із прийдешнім Новим Роком!
Добігає кінця 2021 рік. Він був сповнений яскравих подій та складних випробувань. Не зважаючи на труднощі, ми з вами разом робимо наше місто ще більш комфортним та сучасним.
У 2021 році ми реалізували багато важливих проєктів: відремонтували не одне відділення у міських лікарнях, побудували нову амбулаторію в Романковому та розпочали ремонт лікарні на Соцмісті, відкрили декілька нових багатофункціональних спортивних комплексів, реконструювали лівобережний парк та відкрили нові сквери, проводили поточні та капітальні ремонти закладів освіти й багато інших робіт, спрямованих на покращення благоустрою міста.
Дякую вам за роботу, небайдужість й любов до рідного міста. Що принесе із собою новий 2022 рік важко передбачити, але з впевненістю можу сказати, що ми й надалі спрямовуватиме свої зусилля на те, аби зробити наше місто сучасним, розвиненим та комфортним для кожного мешканця.
Дорогі кам’янчани! Щиро бажаю кожному щастя, любові, міцного здоров’я, оптимізму, натхнення на нові звершення та здійснення мрій.
Нехай із останніми хвилинами старого року залишаться в минулому всі тривоги і негаразди, а новорічні та різдвяні свята принесуть із собою успіх, добробут й процвітання!
Зі святом!
З Новим Роком!
З повагою, Андрій Білоусов, міський голова.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *