“Дніпропетровськгаз” за рік встановив 127 нових шафових газорегуляторних пунктів

Упродовж 2021 року фахівці АТ “Дніпропетровськгаз” встановили 127 нових шафових газорегуляторних пунктів (ШГРП).

Як повідомляє Цензор.Нет. з посиланням на  пресс- службу компанії, застарілі шафові газорегуляторні пункти, які пропрацювали у середньому більше 30 років, замінили новими, виготовленими на заводі RGC Production.

Зазначається, що це забезпечить безперебійний та безаварійний розподіл газу майже 9 тис. клієнтам Дніпропетровської області.

У “Дніпропетровськгазі” наголосили, що нові газорегуляторні пункти відповідають усім стандартам якості. Вони оснащені надійними італійськими регуляторами та сучасною автоматикою, завдяки чому тиск газу цілодобово стабільний. Крім того, це обладнання укомплектоване спеціальними фільтрами, які очищують газ перед подачею споживачам.

“Піклуючись про комфорт та безпеку своїх клієнтів, АТ “Дніпропетровськгаз” активно модернізує газові мережі та обладнання на них. Нові ШГРП виробництва RGC Production мають багатоступеневий захист, мінімізують витоки газу та аварійні ситуації. Загалом у 2021 році інвестиції у газорозподільні мережі Дніпропетровщини склали майже 24 млн грн”, – зауважив технічний директор компанії Сергій Бачурін.
Нові шафові газорегуляторні пункти встановлено у Новомосковському, Кам’янському, Павлоградському, Нікопольському, Покровському районах області. Найбільше ШГРП встановлено у Нікопольському районі.

У компанії наголосили, що планова заміна ШГРП є складовою програми з модернізації та редизайну газорозподільної системи компанії. А основним джерелом фінансування таких робіт є тариф на розподіл газу.

“Саме тому “Дніпропетровськгаз” закликає своїх клієнтів вчасно сплачувати послуги з доставки газу, адже це гарантує утримання газорозподільних мереж та обладнання на них у належному стані”, – наголосили в компанії.

Нагадаємо, Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектора, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізації галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайнято 38 тис. фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів і більше 8 млн споживачів газу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *