Юні кам’янчани – переможці міжнародних фестивалів

Наприкінці грудня 2021 року відбулися два міжнародних фестивалі, у яких взяли участь представники мистецьких шкіл Кам’янського. Про це повідомили у відділі культури департаменту з гуманітарних питань міської ради.

Так, Міжнародний фестиваль-конкурс «Зимова Фантазія» (м.Київ) проходив за підтримки Міністерства культури України та Національної всеукраїнської музичної спілки Європейської асоціації фольклорних фестивалів.

Організатори: оргкомітет фестивалів «Квітуча Україна» (Україна, Київ), Міжнародний фестивальний рух «Stars Way» (Чеська республіка, Прага), Агенція «Galactic Travel» (Греція, Солоніки).

У конкурсі взяли участь представники з таких міст як Херсон, Дніпро, Київ, Одеса, Чернівці, Харків, Кривий Ріг, Черкаси та Тбілісі (Грузія).

Кам’янське в номінації «Інструментальний жанр» представляли учениці фортепіанного відділу Мистецької школи №2 (клас викладача Ксенії Зубріліної), які здобули наступні нагороди:

Паліївець Марія – лауреат І ступеня (друга вікова категорія 9-11 років);

Галіна Марія – лауреат І ступеня (третя вікова категорія 12-14 років).

Учениці Мистецької школи №1 здобули перемогу у Міжнародному багатожанровому мистецькому фестивалі-конкурсі «7 нот до успіху» (м.Львів):

– дует «Сестрички» (Павлова Софія та Марія) – лауреати І ступеня та володарі додаткової відзнаки за особливу артистичність;

– Павлова Софія- лауреат І ступеня;

– Пархоменко Людмила – лауреат І ступеня;

– Велика Іларія – лауреат ІІ ступеня.

Викладач естрадного відділу Повстянко О.О. отримала Подяку за професійність, підтримку міжнародних проєктів розвиток талановитої молоді, особливі педагогічні здібності.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *