У Кам’янському триває прийом проєктів логотипу територіальної громади

Як вже повідомлялось раніше, у Кам’янському оголошено про початок відбору проєкту логотипу Кам’янської міської територіальної громади.

Нагадуємо, що охочі взяти участь у відборі можуть надавати свої проєкти логотипу до 4 лютого включно.

Надати власний проєкт логотипу можуть як фізичні, незалежно від професійного рівня, віку та громадянства, так і юридичні особи.

Проєкт логотипу має асоціюватись з образом, історією та традиціями Кам’янської міської територіальної громади, ідентифікувати її на регіональному, національному та міжнародному рівнях, формувати позитивний імідж при проведенні публічних заходів.

Логотип повинен бути:

– лаконічним, оригінальним за ідеєю та змістом художнього рішення, бути сучасним, багатогранним графічним елементом та відображати ключові ознаки Кам’янської міської територіальної громади;

– спрощеним для виготовлення, без перевантаження зайвою інформацією та збереження можливості читання при змінах розміру;

– естетично привабливим як в кольоровому (художньому), так і чорно-білому (графічному) виконанні;

– придатний для використання та нанесення його в майбутньому на різноманітних предметах, матеріалах, друкованих виданнях, сувенірній продукції (метал, дерево, папір, кераміка, скло, пластик) фото-, відео- матеріалах, вивісках, вебресурсах тощо;

– відповідати нормам моралі та етики.

Разом з проєктом логотипу автор має надати опис та письмове обґрунтування його змісту в паперовому та електронному вигляді.

До участі у відборі допускаються роботи, які включають такі елементи візуальної ідентифікації громади: емблема (графічні елементи, образи, шрифти, кольорові рішення), опис (ключова ідея).

При поданні проєкту обов’язково додається текстовий файл з наступними відомостями про автора: прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання, контактні телефони та електронна адреса. Кожен учасник відбору анкетою-заявою засвідчує, що він є дійсним автором (співавтором) поданого проєкту (або має права на нього, узгоджені з автором).

Один учасник може надати тільки один проєкт.

На участь у відборі не допускається подання зображення, права інтелектуальної власності, на які (елементи яких) належать іншим власникам. Подаючи пропозицію, автор підтверджує, що зображення не є власністю інших осіб.

Графічне зображення роботи подається на електронних носіях або надсилаються на електронну адресу: [email protected]. До матеріалів, що надсилаються, претендент додає скановану заяву. Назва роботи (найменування файлів) повинна містити прізвище автора.

Роботи надаються у растровому форматі файлів (jpeg, tif, png+альфа). Формат текстових матеріалів: doc, txt, pdf.

Логотип має бути розроблений в 4-х варіантах зображення:

– повнокольорове зображення на білому тлі;

– чорно-біле зображення на білому тлі;

– кольорове зображення на чорному тлі;

– чорно-біле зображення на чорному тлі.

Роботи, які надійдуть несвоєчасно або не відповідатимуть умовам відбору, або оформлені з порушенням встановлених правил, до участі у відборі не допускаються.

Роботи, подані на відбір, не повертаються і не рецензуються

Логотип – будь-яка комбінація позначень (емблема, слова, літери, цифри, зображувальні елементи, комбінації кольорів), яка здатна передати унікальність та ідентифікувати Кам’янську міську територіальну громаду серед інших, постійний графічний, словесний, образотворчий або об’ємний знак, комбінований із зображенням, літерами, цифрами, словами або без них.

Логотип не замінює офіційну символіку Кам’янської міської територіальної громади (герб та прапор).

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *