У Кам’янському відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

26 січня відбулося перше в цьому році засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного увійшли 24 основних та 35 додаткових питань.

Виконавчий комітет ухвалив рішення про встановлення у 2022 році плати для батьків за харчування дітей у закладах дошкільної освіти в розмірі 65% від вартості харчування на день: 19,19 грн для дітей віком від 1 до 4 років (денна група), 29,96 грн для дітей дошкільного віку від 4 до 6 (7) (денна група) та 33,64 грн для дітей дошкільного віку від 4 до 6 (7) років (нічна група).

Також було затверджено перелік осіб, які звільняються від сплати за харчування, серед яких батьки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю та особливими освітніми потребами, дітей учасників бойових дій.
Виконком затвердив нормативи питного водопостачання та норми споживання питної води при відсутності засобів обліку води для Кам’янської міської територіальної громади. Відповідне рішення приймається виконавчим комітетом кожні 5 років після проведення розрахунку науково-обґрунтованих нормативів профільними науково-дослідними установами.

Члени виконкому затвердили порядок надання послуг безоплатного зубного протезування пільговим категоріям громадян за рахунок коштів міського бюджету, на які цьогоріч в міському бюджеті передбачені кошти в розмірі 2 млн грн.

З метою якісної підготовки та організованого проведення призову громадян 1994–2004 років народження на строкову військову службу у квітні – червні та у жовтні – грудні 2022 року виконавчим комітетом було затверджено склад міської призовної комісії.

Також серед рішень, прийнятих на засіданні, –  затвердження фінансових планів підприємств комунальної форми власності, внесення змін до складу консультативно-дорадчих органів різного спрямування й проєкти, підготовлені департаментом соціальної політики, службою у справах дітей та відділом розподілу житлової площі.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *