У Кам’янському затверджено порядок надання послуг безоплатного зубного протезування для пільговиків

Виконком міської ради ухвалив рішення про надання послуг безоплатного зубного протезування пільговим категоріям громадян за рахунок коштів міського бюджету на 2022 рік.

Згідно з рішенням виконавчого комітету, громадяни пільгової категорії, зареєстровані на території міста, які за чинним законодавством мають право на безоплатне зубопротезування, можуть здійснити цю процедуру за рахунок коштів міського бюджету. Виняток становить зубопротезування із дорогоцінних металів, протезування із кераміки, металокераміки, цільнолитих протезів, металопластмаси та бюгеля.

Пільги на безоплатне зубне протезування надаються у відповідності із п.10 Порядку надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04.06.2015 №389 (зі змінами).

Щоб отримати довідку для одержання такої пільги, громадянам потрібно звернутися до Заводського, Дніпровського, Південного управління соціального захисту населення департаменту соціальної політики міської ради.

Послуги надаються на підставі ксерокопії паспорта та ідентифікаційного номеру, посвідчення пільговика, а також власноручної письмової заяви пільговика із зазначенням суми пільги.

Надавачем стоматологічних послуг пільговикам виступатиме «Міський консультативно-діагностичний центр». Задля забезпечення якісних стоматологічних послуг, виконавчий комітет міської ради рекомендував центрові дотримуватись затвердженого підприємством гарантійного строку та строку служби користування зубними протезами.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *