У міській раді обговорили питання подальшої співпраці з Центрами пробації

2 лютого в міській раді відбулась робоча зустріч начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами та запобіганню корупції Ігоря Лушпая з керівництвом уповноважених органів з питань пробації Кам’янського.

У зустрічі взяли участь керівники районних відділів філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Тетяна Лукашова, Євген Демченко та Ігор Данилко

Органи пробації Кам’янського залучаються до участі в забезпеченні громадського порядку та безпеки в місті у рамках відповідної міської програми, затвердженої рішенням міської ради.

Зокрема, пробація забезпечує виконання засудженими громадських робіт на території Кам’янської міської територіальної громади, які полягають у прибиранні вулиць, парків, скверів, інших територій та інші роботи, що не потребують спеціальної підготовки чи певної кваліфікації.

Так, упродовж 2021 року суб’єктами пробації у Кам’янському відпрацьовано понад 3,5 тисячі годин громадських робіт, що дозволило заощадити понад 137 тисяч грн коштів міського бюджету.

Ефективність соціально-виховних та профілактичних заходів можливе лише через постійну взаємодію територіальних громад та органів пробації на місцях. Саме тому співпраця міської ради та органів пробації продовжуватиметься й надалі.

1

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *