Кам’янський голова та міська рада висловлюють співчуття рідним Людмили Сбоєвої з приводу втрати

З глибоким сумом повідомляємо, що 3 лютого зупинилося серце чудової людини, незмінного директора Ліцею нових інформаційних технологій, Заслуженого вчителя України та Почесного громадянина міста Кам’янське Сбоєвої Людмили Іванівни.

Кам’янський міський голова Андрій Білоусов, Кам’янська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття рідним, близьким та друзям Людмили Іванівни з приводу непоправної втрати.

Людмила Іванівна багато років свого життя присвятила вихованню підростаючого покоління, віддаючи дітям часточку своєї душі. Усі свої сили вона спрямовувала на розвиток та підтримку талановитої учнівської молоді для подальшого формування творчої й наукової еліти України.

У пам’яті всіх, хто знав, навчався і працював разом з Людмилою Іванівною, вона назавжди залишиться мудрим керівником, чудовим педагогом, чуйною та інтелігентною людиною.

Світла пам’ять про Людмилу Іванівну назавжди залишиться в історії міста.

 Церемонія прощання відбудеться 4 лютого з 11 до 12 години в будівлі Нової сцени Академічного музично-драматичного театру ім. Лесі Українки м.Кам’янського (вул. М. Лисенка, 24).

Людмила Іванівна народилася 5 січня 1948 року на Херсонщині. Закінчила Дніпропетровський державний університет у 1971 році, має великий загальний безперервний стаж педагогічної діяльності. На посаді директора комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання «Ліцей нових інформаційних технологій ‑ загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів ‑ дошкільний навчальний заклад» Кам’янської міської ради працювала з 1986 року.

Заклад, який створила і очолювала Людмила Іванівна, в державі має високий рейтинг серед шкіл з розвитку творчої особистості.

Під її керівництвом заклад став унікальним навчально-виховним об’єднанням, до складу якого входять дошкільний навчальний заклад, ліцей нових інформаційних технологій, фізкультурно-оздоровче відділення на базі профілакторію, театр-студія «Десятий квартал», художня галерея. Ліцей є сучасною лабораторією апробації нового змісту освіти, глибокого осмислення інноваційних процесів в освіті, створення умов для розвитку особистості, виховання патріотів України.

Заклад має високий рейтинг за результатами участі ліцеїстів у предметних олімпіадах, творчих конкурсах, конкурсах-захистах Малої академії наук міського, обласного, Всеукраїнського рівнів.

Про якість освіти свідчить висока результативність участі випускників НВО – ліцею НІТ у зовнішньому незалежному оцінюванні. Ліцей має золоті, срібні та бронзові медалі виставок «Інноватика в сучасній освіті», «Сучасні заклади освіти» в номінаціях, пов’язаних з інформатизацією освітнього процесу та інноваційною діяльністю навчального закладу.

Людмила Іванівна була делегатом I та ІІ Всеукраїнського з’їздів працівників освіти, лауреатом Всеукраїнського конкурсу «100 кращих керівників шкіл України», переможцем Всеукраїнського конкурсу «Директор ХХІ століття». Її статті з питань модернізації управлінської діяльності, інформаційного забезпечення освітнього моніторингу надруковані у фахових виданнях «Директор школи», «Управління школою», «Директор школи, ліцею, гімназії», «Обдарована дитина» та ін.

Висококваліфікована праця Людмили Іванівни відзначена нагрудним знаком «Відмінник освіти України» (1992), почесним званням «Заслужений вчитель України» (2004), почесними грамотами Міністерства освіти і науки України (2000) та Кабінету Міністрів України (2002), міськими нагрудними знаками «За заслуги перед містом» ІІІ, ІІ, І ступенів. У 2012 році стала переможцем конкурсу «Директор ХХІ століття». У 2020 році відзначена Державною стипендією видатним діячам освіти Президента України.

З 1991 по 2007 рік була членом виконавчого комітету Дніпровської районної ради. У 2010 році обиралася депутатом Дніпровської районної у м.Дніпродзержинську ради 6-го скликання.

У липні 2016 року Сбоєвій Людмилі Іванівні присвоєно звання «Почесний громадянин міста Кам’янське».

1

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *