Взяв за основу предлагаемый рецепт куриных желудочков, можете дополнить блюдо. Например, во время тушения добавить тертый сыр средней жирности, шампиньоны, взбитые желтки. В результате получится блюдо, напоминающее по вкусу жюльен.
Сервировать куриные желудочки можно в креманках, жюльенницах или маленьких салатниках. Красиво угощение смотрится, если сервировать в тарталетках, сырных корзинках, на хлебных слайсах.
27 квітня у Дніпрі, на Слобожанському проспекті, маршрутка №242 зачепила жінку на пішохідному переході. Постраждалу забрала “швидка”.…
27 квітня, о 18:56, на проспекті Олександра Поля Центрального району Дніпра, сталася пожежа. На четвертому…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Нікополь. Після денних обстрілів, ворог не давав спокою…
Вночі на території міста надзвичайних подій не сталося. Дякуємо оборонцям неба за цілодобовий захист. Про…
Монокуляри нічного бачення, тепловізори, генератори та інше майно було придбане за завищеним цінами. Крім того,…
27 квітня, по обіді, внаслідок ДТП, яка виникла на вулиці Миколи Світальського Покровського району Кривого…