У Кам’янському вшанують пам’ять Героїв Небесної Сотні

Розпорядженням міського голови Андрія Білоусова затверджено заходи з організації та відзначення в Кам’янській міській територіальній громаді Дня Героїв Небесної Сотні.

Так, 20 лютого відбудеться церемонія покладання квітів до пам’ятника загиблим учасникам АТО на Алеї Героїв.
У рамках музейної КіноПлатформи в музеї історії міста Кам’янського 19 лютого відбудеться перегляд документального фільму «Острів небайдужих», а з 18 по 20 лютого працюватиме фото-документальна виставка «Майдан. Вогняна зима».

У бібліотеках-філіях Централізованої бібліотечної системи Кам’янського пройдуть уроки мужності, інформаційні години, години пам’яті та книжкові виставки.

Також у закладах загальної середньої освіти відбудуться освітньо-виховні заходи. Зокрема, у середній загальноосвітній школі №23 пройде флешмоб «Зав’яжи стрічку Пам’яті на честь Героїв».

День Героїв Небесної Сотні встановлено указом Президента України в 2015 році з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *