В Каменском прошло заседание экологической комиссии

Об этом сообщил глава комисии по вопросам экологии Каменского Александр Лукашов.
“Напередодні чергової сесії міськради провів засідання депутатської екологічної комісії.
Окрім організаційних та соціально-економічних аспектів, приділили увагу нагальним питанням, що продиктовані ситуацією в державі. Йдеться про безпеку та захист наших громадян від зовнішніх та внутрішніх загроз.
Вже на найближчій сесії розглянемо Програму підвищення боєздатності та функціонування Кам’янського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та військової частини А4608. Програма передбачає субвенцію з бюджету громади в розмірі 400 тис грн. на підтримку військових у частині придбання паливно-мастильних матеріалів, необхідного інвентаря та обладнання.
Також планується виділення з місцевого бюджету 5,3 млн грн для сприяння діяльності правоохоронних структур та підрозділів. За ці кошти фінансуватиметься придбання паливно-мастильних матеріалів для правоохоронних структур та Нацгвардійців, що працюють у Кам’янському. Для поліцейських, що закріплені за Карнаухівським старостинським округом, придбають спеціалізований автомобіль .
Релізацію заходів контролюватимуть профільні департаменти міської ради.
У теперішній непростій ситуації вкрай важливо, щоб наші співгромадяни почували себе в безпеці. Тому необхідно забезпечити всебічну підтримку тих, хто забезпечує мир та порядок кам’янчан”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *